Trening seminari i certificiranje

OSNOVNE INFORMACIJE

Međimursko veleučilište u Čakovcu organizira Mikrotik trening seminare u suradnji s firmom CBRZNET d.o.o. iz Lendave, koja je ovlaštena za održavanje Mikrotik seminara. Edukacije za Mikrotik važne su zbog korištenja Mikrotik mrežnih usluga u poslovanju.

Održavamo edukacije za slijedeće certifikate:

MCTNA – MikroTik Certified Network Associate

MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer

MTCWE – MikroTik Certified Wireless Engineer

MTCTCE – MikroTik Certified Traffic Control Engineer

MTCUME – MikroTik Certified User Management Engineer

MTCINE – MikroTik Certified Inter-networking Engineer

Na konferenciji MUM 2013 (Mikrotik user conference) Veleučilište i firma CBRZNET d.o.o. predstavili su svoj dosadašnji rad i planove za budućnost.

Početkom 2014. godine smo, također u suradnji sa našim partnerom CBRZNET d.o.o., pokrenuli Mikrotik akademiju na kojoj se organiziraju Mikrotik MTCNA trening seminari za naše studente MEV-a. Mikrotik akademija je vezano isključivo za obrazovne ustanove pa smo time prva obrazovna ustanova u Hrvatskoj koja ima svoju Mikrotik akademiju. Više o našoj akademiji možete pročitati na linku https://mta.mev.hr

 

Preduvjeti za pohađanje programa:

–   Dobro poznavanje engleskog jezika

–   Poznavanje korištenja računala

–   Poznavanje korištenja Interneta

–   Prednost je poznavanje osnova mrežnih tehnologija i mrežnih protokola

–   Stariji od 16 godina

Ukupni broj polaznika je ograničen na 15 po grupi. Prijave se primaju do popunjenja grupe. U slučaju većeg broja prijava moguće su 2 grupe u odvojenim terminima ili jedna veća grupa u dogovoru sa voditeljem seminara.

Termin održavanja nije unaprijed definiran stoga molimo sve zainteresirane da se odmah prijave putem online obrasca kako bi znali stvarni broj interesenata. Kada se prijavi minimalan broj polaznika (10) zajedno definiramo termin tečaja ali minimalno mjesec dana unaprijed kako bi svi mogli uskladiti svoje obveze. Nakon  završenih prijava,  svi  kandidati  će  biti obavješteni  o  terminu te će im biti poslan ugovor o pohađanju seminaru te R1 račun prema potrebi. Prijave za sve certifikate su uvijek otvoreni a početak tečaja ovisi o broju prijavljenih kandidata.

Program  započinje  po  popunjavanju  upisne  kvote  od  minimalno  10 polaznika.

Seminar za MTCNA traje 4 dana a ostali 3 dana u trajanju po cca 7,5 sati (cca 9-16,30 sati) a ukupan fond sati je 30. Na kraju zadnjeg  dana se održava certifikacijski test putem mikrotik web-a. Test ima 25 pitanje i traje 60 minuta. Za prolaz na testu potrebno je 60%.

CIJENE TEČAJA:

MTCNA:  studenti 2500 kn, ostali 2700 kn

ostali inženjerski certifikati (MTCRE, MTCWE, MTCTCE, MTCUME, MTCINE):  studenti 3000 kn ,  ostali 3500 kn

Usluga oslobođena plaćanja PDV-a temeljem čl. 39. st.1. Zakona o PDV-u. Moguće je plaćanje u 2 rate (zadnja rata 10 dana prije početka tečaja).

Polaznici za plaćeni tečaj dobivaju trening seminar te certifikat u online pdf verziji (skida se u pdf obliku putem mikrotik accounta).

Smještaj je moguće rezervirati u hotel Aurora u Čakovcu (kod Tenis kluba Franjo Punčec) ( http://roomsaurora.freshcreator.com ) a cijena noćenja sa doručkom, free internetom i osiguranjem je cca 300-350 kn. Udaljenost do Veleučilišta cca 20 min laganog hoda. Druga opcija je hotel Park http://hotelpark.hr/ na ulazu u Čakovec ali je nešto dalje do Veleučilišta.

Svaki sudionik mora sa sobom donijeti laptop, strujni produžni kabel min dužine 3m sa min 3 utičnice. Studenti moraju donijeti potvrdu o aktivnom statusu studenta kako bi mogli ostvariti povoljniju cijenu.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU, BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a 40 000 Čakovec, OIB: 31444990605, IBAN: HR88 23400091116034764, tel 040/396-991, mail: mikrotik@mev.hr